Veel gestelde vragen


Worden de training en coaching vergoed door de zorgverzekering?

Nee, de trainingen en coaching worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraars. Dit geldt zowel voor de ziektekostenverzekering als voor de arbeidsongschikheidsverzekering. Het burnout ZELFSTARTER pakket is ideaal voor mensen met een klein budget, maar die wél professionele ondersteuning willen.

Hoe maak ik nou de beste keuze voor een burnout traject?

Ik weet uit eigen ervaring (en van mijn klanten) hoe moeilijk het is om een goede burnout training uit te kiezen.
Er is zoveel aanbod aan informatie, therapieën, training en coaching, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar je wilt natuurlijk wél de beste keuze maken.
Dat valt niet mee als je al uitgeput door je burnout bent.
Daarom blijven mensen veel te lang met hun burnout rondlopen. Dat is zonde van de tijd.
Ikzelf weet natuurlijk al hoe goed de trainingen zijn.
Ik heb de resultaten al gezien.
Op deze website kun je persoonlijk advies aanvragen. Via enkele vragen kunnen we vaststellen wat voor jou de beste aanpak is.

Ik heb ook last van sociale angsten. Werkt de training daar ook voor?

In al onze training en coaching werk je aan de oorzaken van je burnout, sociale angsten, blozen, faalangst en onzekerheid. Al deze belemmeringen hebben dezelfde structuur.
Je zou kunnen stellen dat iedereen met sociale angsten in potentie een burnout zou kunnen krijgen.
Daarom richten de trainingen zich op al deze thema's en los je ze allemaal op.
Je laat dus niet alleen je burnout los, maar je komt ook veel beter in je vel te zitten. Je wordt assertiever, je gaat meer van het leven genieten, je wordt milder en vrijer.
Veel deelnemers zeggen me: 'Iedereen zou deze training moeten volgen.'

Waarom werken deze trainingen wel, terwijl ik al een ander traject geprobeerd heb?

Veel psychologen en therapeuten werken op cognitief niveau en hebben zelf nog nooit een burnout (of ander probleem) meegemaakt. De oorzaak van je burnout zit op een diep niveau weggestopt. Ik werk daarom altijd aan de onderliggende structuren; aan de kern van je persoonlijkheid.
Een ander punt is dat ik zelf een burnout heb gehad en ik heel lang hebt gezocht naar een oplossing. Ik heb daardoor een enorme kennis opgebouwd van inzichten en methoden die je kunnen helpen. Deze zitten allemaal in de burnout training en coaching.

Ik ben geen directeur, kan ik dan toch het excellent pakket doen?

Het burnout EXCELLENT pakket is gericht op managers, ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven en van de overheid. Je krijgt een voorkeursbehandeling omdat je nou eenmaal kostbaar en 'onmisbaar' bent in je organisatie. Maar dat kan uiteraard ook voor andere functies gelden. Overleg het gewoon op je werk.
ps. In principe is dit het beste pakket met het hoogste rendement.
Het niveau in de training Persoonlijk Leiderschap ligt op MBO+ niveau. Veel leidinggevenden, projectmanagers, secretaresses, kleine zelfstandigen en goed opgeleide medewerkers hebben deze twaalfdaagse training met veel succes afgerond.

Hoe weet ik dat je jouw belofte waarmaakt en ik met deze training van mijn burnout af ben?

Realiseer je dat ik in Nederland een zeer goede naam opgebouwd heb als personal coach.
Daar ben ik heel zuinig op. Ik sta bekend als een van de meest effectieve experts op het gebied van fobieën, angststoornissen, trauma en burnout. Ik werk veel met ondernemers en met managers op hoge posities in het bedrijfsleven en bij de overheid.
Ik werk dagelijks met kwetsbare mensen. Integriteit en zorgvuldigheid zijn mijn hoogste waarden.
Ik heb alleen tevreden cliënten en wil dat graag zo houden.

Is de training Persoonlijke Kracht Online voor iedereen geschikt?

Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen en behoeftes. De training Persoonlijke Kracht Online is zo gemaakt dat hij voor de meeste mensen geschikt is. Dat wil niet zeggen dat het jouw voorkeur is om een online training te volgen. Als je liever individueel met mij als coach werkt, of een groepstraining Zelf-Leiderschap wilt volgen, dan kun je even op de pagina met Persoonlijk Advies kijken.

Werkt de online training op elke computer?

De online videolessen van de burnout training Persoonlijke Kracht Online werken op elke normale computer met een normale internetverbinding (ADSL, kabel, enz). Als je nog een ouderwetse telefoonverbinding hebt, dan werkt het helaas niet.
Je hoeft geen speciale software op je computer te installeren. Alles werkt automatisch.
Je kunt de theorie uitprinten, dus je hebt wel een printer nodig.