Burnout TELE pakket

Dit is de beste aanpak voor jou als je burnout bent en je zelfstandig in je eigen tijd en tempo, van huis uit aan je herstel wilt werken (of een dreigende burnout wilt voorkomen).

Op basis van onze jarenlange ervaring en vele succesvol afgeronde burnout trajecten, hebben we deze combinatie van de online burnouttraining 'Persoonlijke Kracht Online' en zes sessies TeleCoaching ontwikkeld.

Mix van TeleCoaching en online training

In zes sessies van één uur TeleCoaching werk je via de telefoon direct aan het verbeteren van je huidige situatie. Je gaat met grote stappen vooruit en je bent snel weer fit. Je BurnoutCoach weet precies de vinger op de zere plek te leggen. Je gaat meteen problemen aanpakken en slimmere keuzes maken.

In de twaalfweekse online burnouttraining werk je heel gericht aan de onderliggende sturing van je burnout. Hierdoor kom je snel weer in je energie en ga je van binnenuit veranderen. Hiermee zorg je dat het nieuwe gedrag goed verankerd en blijvend is.

 • Je gaat je burnout en overspannenheid loslaten
 • Je gaat weer genieten van je werk, relatie en leven
 • Je gaat je stress veroorzakers loslaten en lekker in je vel zitten
 • Je gaat de balans werk-prive weer snel terugvinden

Persoonlijke Kracht Online

Bekijk eerst de gratis proefles op onze e-learning website. Je krijgt een duidelijk beeld van de opbouw en inhoud van de professionele online training. Gebruik bij gebruikersnaam en wachtwoord de inlogcode: 'proefles'.

Klik hier om de gratis proefles te bekijken

Thuis aan je burnout werken is geschikt voor jou

Er zijn vele vormen en stadia van een burnout. Lichtere vormen noemen we overspannen, overwerkt, opgebrand of gewoon doodmoe. Vanwege de specifieke opzet richt het Burnout TELE pakket zich op al deze vormen en stadia van burnout.

Het Burnout TELE pakket is geschikt voor jou, als je nog in staat bent om jezelf overeind te houden, je nog activiteiten kan uitvoeren en je nog enigszins kunt concentreren.
Het Burnout TELE pakket is niet geschikt voor mensen met zwaar trauma of psychiatrische klachten.

Werk Veilig en Vertrouwd in je eigen omgeving

burnout inschrijvenJe volgt wekelijks de videolessen in je eigen tijd en tempo (bijvoorbeeld 's avond of in het weekeinde). Je neemt het heft in eigen hand: Je kunt NU zelfstandig en direct beginnen.

Binnen twee weken start je met de TeleCoaching. Na je aanmelding (of direct bij de telefonische intake) maken we hier afspraken over. De TeleCoaching vindt overdag op werkdagen plaats.

Aan de ene kant wordt je (door je burnout) gedwongen aan jezelf te gaan werken.
Aan de andere kant is het mooi dat je nu gaat groeien in je persoonlijkheid, assertiviteit en eigenwaarde. Je laat de oorzaken van je burnout los, waardoor je niet meer zult terugvallen.

Wat je leert met het Burnout TELE pakket

In de combinatie van TeleCoaching en de online burnouttraining Persoonlijke Kracht Online werk je met professionele oplossingsgerichte interventies, video, theorie en gerichte oefeningen. Je leert op een prettige en ontspannen wijze:

 • De oorzaken van je burnout herkennen en definitief loslaten.
 • Vervelende emoties loslaten en ombuigen naar krachtige stemmingen.
 • Saboterende denkpatronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
 • Assertief en daadkrachtig optreden en beslissingen nemen.
 • Je eigenwaarde verhogen en alles natuurlijk voor elkaar krijgen.
 • Niet meer richten op problemen maar op prettig leven en werken.
 • Een positieve impuls geven aan je werk, carrière, relatie en leven.
 • Energie opbouwen en altijd in een positieve stemming blijven.

Een burnout kost je meer dan je denkt

Het is niet alleen de vermoeidheid en het ellendige gevoel dat je parten speelt. Je presteert ook slecht in je werk. Je relatie heeft er onder te leiden. Je hebt geen energie meer voor je vrienden, partner, kinderen en leuke dingen.
Met andere woorden: Je trekt het gewoon niet meer. Je zou er depressief van worden.
Wat veel mensen niet weten, is dat er een snelle en definitieve oplossing voorhanden is.

Verheijden Consult

BurnoutTraining is een merknaam van Verheijden Consult.
Ik heb burnouttraining.nl opgezet om je heel gericht te kunnen informeren over mijn aanpak van burnout. Echter om practische redenen heb ik besloten om het inschrijven voor een training en/of coaching te centraliseren op mijn hoofdwebsite verheijdenconsult.nl.

Klik hier om naar VerheijdenConsult te gaan voor alle gegevens over Persoonlijke Kracht Online.