Burnout-coach Jos Verheijden

Gecertificeerd NLP-coach

Mijn naam is Jos Verheijden en ik help je werken en leven in vrijheid en overvloed. Ik ben gecertificeerd NLP coach en trainer in persoonlijke ontwikkeling. Het is mijn werk om je kort te ondersteunen, zodat je snel op eigen kracht verder kunt.

Ervaringsdeskundig

Alles wat ik train of coach heb ik eerst zelf ervaren. Ik heb zelf een burnout gehad en heb lang naar oplossingen gezocht.

Na mijn eigen herstel heb ik me als coach gespecialiseerd in de snelle en definitieve aanpak van burnout. Ik houd niet van theoretisch verhalen (maar ik beheers alle theorieën uiteraard wel). Ik werk heel praktisch, pragmatisch en resultaatgericht. Dat is mijn kracht en daar waarderen mijn cliënten me om.

Specialist

Ik heb me gespecialiseerd in het heel snel wegnemen van belemmeringen die je tegenhouden om alles te realiseren wat je wilt. Ik sta in Nederland bekend als een van de meest succesvolle coaches op het gebied van angsten, trauma en burnout. Door mijn eigen ervaringen weet ik exact in welke fase je nu zit.

Trainer en coach

Ik heb in 2001 mijn eigen bureau voor training en coaching Verheijden Consult opgericht. Hierdoor ben ik vrij om mijn eigen weg te gaan. Ik loop daarom voorop met het intergreren van de laatste inzichten en technieken in mijn trajecten. Als het werkt, dan pas ik het toe (nadat ik het zelf eerst geprobeerd heb).

Missie

Het is mijn persoonlijke missie mensen te inspireren om te werken en leven in vrijheid en overvloed. Ik ga er van uit dat iedereen alles al in zich heeft om succesvol te zijn. Je hoeft alleen maar je belemmeringen weg te nemen om dit weer te ontdekken. Dat is mijn werk en dat doe ik graag.

Je bent snel beter

Je huidige burnout klachten voelen natuurlijk heel heftig. Realiseer je dat het slechts tijdelijk is. Met de juiste aanpak ben je er zo weer van af. Ik garandeer je dat je er, met mijn begeleiding, beter en sterker uit komt. Over een paar maanden zul je terugkijken op de meest waardevolle periode in je leven (ook als je dat nu nog niet zo kunt ervaren).

IK WIL ALLES LEZEN OVER DE BURNOUT TRAINING